úterý 4. března 2014

Sezóna hovínek na chodníku a kuřátek v obchoďácích

To je zase den. To je zase období! Vítr a sluníčko...Sníh už se nadobro vytratil, hovínka po nepřemýšlejících pejskařích stále s trávníků a chodníků nevymyzela a v obchodech se už zase začínají objevovat nechutně chlupaťoučká žlutá kuřátka. Nevím jestli jsem se o tom již zmínila, ale nesnáším žlutou, oranžovou a zeleňoučkou.... Prostě typická profláknutá velikonoční trikolóra!

A vsadim se, že ty narvaný stojany žluťoučkýma kuřátkama a falešnou trávou budou do pár týdnů vybrakovaný. A stejně tak budou hromadně mizet nechutná "čokoládová" vajíčka a zajíčci z jakési polevové hmoty která viděla čokoládu leda tak z pendolína... No fuj.

Další príma věc jsou nefunkční automaty na kávu. Představte si, že jse v čtyř patrové univerzitní budově a dva ze dvou automatů na kávu jsou nefunkční. To je prostě osud!

Co mě na blozích opravdu nebaví? WASHI PÁSKY!
Ano, je to príma věcička z Japonska a to já mám slabost pro všechno japonské. ALE... Čeho je moc, toho je příliš. Když projíždím blogy a nacházím DIY na tisíc způsobů, jak něco olepit "izolačkou" tak mě jímá hrůza a zároveň nekončící fascinace co všechno ty lidi polepujou. Vázy, flašky, tušky, bloky, papírové krabičky, čajové svíčky, čelenky, klávesnice, větráky, zdi a dokonce i vypínače.

Poslední negativistická poznámka dneška bude ohledně tagu SPOTŘEBOVÁNO. Proboha ženy! Proč ukazujete světu obaly od vypotřebovaných řasenek, deodorantů, past na zuby a mycích potřeb... To je jako ukazovat obsah svých odpadkových košů v koupelně. Pochopím recenzi vypotřebovaného hydratačního krému, který je nejdříve nutno odzkoušet ale deodorant ve spreji od Rexony si dovolím tvrdit nikdo vidět nepotřebuje.


No, na závěr vám jen připomenu, že v sobotu je MDŽ, tak na to nezapomeňte a zítra se přijďte inspirovat milým DIY :-) 



1 komentář:

  1. :D tu rubriku "Spotřebováno" taky moc nechápu.. Žlutozeleňoučkou barvu mám ale ráda (samozřejmě v rozumném množství, odstínu i míře) :)
    TWF Kami*

    OdpovědětVymazat